Бившата синоптичка Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев се местят да живеят в Щатите.

...
Бившата синоптичка Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев се местят да живеят в Щатите.
Коментари Харесай

Деси Банова и Росен Плевнелиев се местят в САЩ

Бившата синоптичка Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев се местят да живеят в Щатите. Близки до фамилията разриха, че някогашният държавен глава е получил неустоимо предложение от " Американската комерсиална палата “ за висок пост. Плевнелиеви дори вече се оглеждат за жилище във Вашингтон, което да е задоволително пространно за четирите им деца.

Първоначално считат да заминат дружно с бебето Йоан, а откакто се открият, да вземат при тях и дъщерята на Деси – Йоана, която известно време ще живее с баба си. На посетители ще им идват и двамата синове на Росен от Юлияна – Асен и Павел.

Като член на борда на шефовете на " Американска комерсиална камара “ у нас Плевнелиев от дълго време таял очаквания да бъде определен за изпълнителен шеф, само че предходната година постът бе ангажиран от Петър Иванов. Затова и когато получил покана непосредствено от Вашингтон, не се поколебал и за момент да одобри предлагането. Засега не се знае с какво ще се занимава Деси в Щатите. 

Последната й месторабота бе в Нова тв като водеща на рубриката " Истории на триумфа “, където се задържа няколко месеца, преди да излезе по майчинство. " Деси е била само кореспондент и водеща и е кристално ясно, че няма да успее да се осъществя в Щатите. Така или другояче, със заплатата на брачна половинка си надали ще й се постанова да работи “, разясняват нейни сътрудници. 

По-скоро някогашната синоптичка ще се отдаде на грижите за децата, чиито брой ще пораства правопропорционално на заплатата на Плевнелиев. Двамата се зарекоха след Йоан да имат най-малко още двама общи наследници, като още от следващата година интензивно ще работят за момиче. 

Междувременно излязоха и любопитни подрбоности към бракоразводното дело на Плевнелиев с Юлияна. Оказва се, че двамата са разделили освен парцелите си поравно, само че и грижите за децата. 

Определен е непоколебим график, съгласно който Асен и Павел ще живеят при татко си всяка първа и трета седмица от месеца, а всяка втора и четвърта – при Юлияна. Родителите ще се редуват и по време на учебните ваканции. Издръжката също се поделя поравно – както Росен, по този начин и Юлияна трябва да заплащат всеки месец по 500 лв. за всяко от децата, твърди " Галерия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР